Dit is hoe laat Love Island iedere dag op Videoland verschijnt

Jaaa, bijna!

Over iets meer dan een week is het eindelijk zover: het tweede seizoen van de Nederlandse-editie van Love Island. Monica Geuze is er als presentatrice al helemaal klaar voor en heeft inmiddels al een kijkje genomen in de villa op Gran Canaria.

Zenuwachtig

Nadat het eerste seizoen van Love Island ontzettend goed werd bekeken op Videoland, maar een stuk minder op RTL, is er dit seizoen voor gekozen om de editie alleen op de streamingsdienst uit te zenden. En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe presentatrice bij.

Monica kreeg uiteindelijk te horen dat the job aan haar was toebedeeld. "Ik ben wel zenuwachtig, maar wel op een gezonde manier. Het is natuurlijk wel iets nieuws voor me. dus er komt wel gezonde spanning bij kijken." Monica is inmiddels al afgereisd naar Gran Canaria, waar de opnames plaatsvinden in een heerlijke villa.

Lees ook: Pommeline gespot met déze Love Island-ster

Zara-Lizzy

Maar hoewel het feel good programma zes weken lang duurt, zal Monica vooral heen en weer reizen tussen Nederland en Spanje. Ideaal om te combineren met het moederschap dus. "Het liefst houd ik dat gewoon gescheiden, omdat ik het wel belangrijk vind dat ze een vast ritme heeft. Het is ook niet handig om haar (dochtertje Zara-Lizzy, red.) daar bij me te hebben, omdat ik gewoon moet werken natuurlijk."

Volgende week maandag vliegt de vlogster opnieuw naar het Spaanse eiland en precies een week later zal de allereerste aflevering op Videoland te zien zijn. Monica heeft er in ieder geval veel zin in en is dolenthousiast over het programma.

Zo zou ze, als ze geen relatie had met Lars en nog geen moeder zou zijn, zeker overwegen om mee te doen. "Als je de ware liefde nog niet hebt gevonden, want dat is waar het programma over gaat, en je bent nog jong, dan lijkt het mij hartstikke leuk om deel te nemen als Love Island.

Love Island is vanaf 23 september iedere dag om 20:30 uur te zien op Videoland.

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws