Waarom Love Islands Denzel naar België verhuisde

Slim!

Love Islands Denzel en Aleksandra waren de grote winnaars van vorig seizoen. Denzel is inmiddels verhuisd naar België om dichter in de buurt van zijn lief Aleksandra te zijn, maar er is ook een andere reden waarom de spierbundel naar ons buurland verkaste.

Prijzengeld

Het liefdeskoppel verliet Gran Canaria met maar liefst 25.000 euro aan prijzengeld. Hoeveel ze daar al van uitgegeven hebben? Niks, noppes, nada! Het duo kreeg het prijzengeld namelijk pas halverwege september.

Al lijken ze al wel te weten waar ze het aan willen spenderen. "We gaan het bewaren voor iets leuks. Waarschijnlijk voor ons nieuwe huis", vertelt Denzel aan RTL Boulevard.

Lees ook: Love Islands Alexandra was geen fan van Denzel

Verhuisd

Denzel verhuisde onlangs naar Sint-Niklaas, waar Aleksandra al woonde. "Vanaf daar gaan we opzoek naar een appartement of een huis. Maar ik ben vanaf nu ook officieel Belg." Dat Denzel naar België verhuisde is natuurlijk gunstig voor beiden. Het scheelt immers een hoop reistijd.

Maar, dat is niet het enige waarover tactisch is nagedacht. In België hoef je namelijk geen belasting te betalen over prijzengeld, waardoor het koppel al het prijzengeld voor zichzelf mag houden. Win-win situatie dus!

Bron: HLN, Amayzine | Beeld: Love Island, YouTube

Laatste nieuws