Expeditie Robinson Rijk raakt gevoelige snaar bij kijkers

Aaah, Rijk!

Lees ook

Tussen alle complotjes door was er gisteren tijdens Expeditie Robinson ook een mooi moment op Duivelseiland. Zo wist presentator Rijk Hofman voor een emotioneel moment te zorgen. "Rijk die eenzaamheid aankaart in de maatschappij waar we in leven, raakt me op een ander level man."

Eenzaamheid

Rijk zit inmiddels al een aantal dagen alleen op Duivelseiland, en dat begint de MTV-presentator inmiddels ook goed te merken. Zo laat hij in het biechthok weten dat hij zich enorm alleen voelt. "Als dit eenzaamheid is, en dan in een programma, hoe verschrikkelijk is dan eenzaamheid in een maatschappij waarin alles doorgaat, behalve jouw sociale leven."

Lees ook: Expeditie Robinsons Rijk: 'Ik was aan het vissen om niet dood te gaan'

Geluksgevoel

Maar hoe eenzaam Rijk zich ook voelt, hij laat zich niet uit het veld slaan. "Ik voel me wel goed, dat is heel bizar. Je moet zo gelukkig zijn om een moment zoals dit goed te doorstaan. Echt gelukkig zijn om op een eiland gezet te worden in je eentje. En dan gelukkig te blijven en niet gaan twijfelen aan je leven. Daar ben ik zo trots op. Dat is echt te gek. Hier heb ik keihard voor gewerkt. Maar ik ben zo blij dat ik me nu nog steeds supergelukkig voel. En ik weet zeker dat als ik hier een maand zit, ik mij nog steeds gelukkig voel", aldus Rijk.

Wat een heerlijke positiviteit van Rijk, en dat vond ook Twitterend Nederland. Bekijk hieronder een aantal tweets.

Bron: BuzzE | Beeld: Expeditie Robinson, Twiter

Laatste nieuws

Zie ook