Zo gaat het nu tussen Love Islands Ray en Melody

Oeeeeeh...

Love Islands Melody en Ray begonnen net een beetje een klik te krijgen toen Melody ineens door haar mede-islanders werd weggestemd. Einde verhaal voor de love birds of…?

Shock

Cosmopolitan interviewde de blondine over het Love Island-avontuur en hoe het nu met flirt Ray zit. Melody vertelt dat ze het erg jammer vond dat ze het eiland moest verlaten, helemaal omdat de meiden haar opkomende klik met Ray leken te steunen. "Ik snap dat ze een moeilijke keuze moesten maken, maar ik vond het toch van de meiden niet zo leuk. Ze gunden me het echt om te blijven en ze vonden het heel leuk dat het zo goed ging met Ray. Ze waren heel supportive, en toen opeens werd ik eruit gestemd. Het kwam wel echt als een shock", vertelt Melody.

Lees ook: Zo ziet de zus van Love Islands Luca eruit

Daten

Gelukkig betekende haar vertrek van het eiland niet het einde tussen haar en Ray. "We zien elkaar zeker nog. We kijken nu waar het naartoe gaat. Mensen vergeten snel dat we elkaar nog geen twee weken kennen. We zijn elkaar nog steeds aan het leren kennen en zijn nu met zijn tweeën aan het genieten. We hebben echt een heel goede klik en we zien het allemaal wel", gaat Melody verder.

Op de vraag of de twee op een vriendschappelijke manier klikken, wist Melody meteen antwoord te geven: "Nou, nee het is niet vriendschappelijk!" Aha, dat belooft wellicht nog wat te worden!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Love Island

Laatste nieuws