Shocking: Drents gezin blijkt al jaren in kelder te zitten

Wow, heftig!

Bizar nieuws uit Drenthe. Daar is een vader met zes kinderen ontdekt in een kelder. Zij zouden naar verluidt wachten op het 'einde der tijden'.

Kelder

De zaak kwam aan het rollen toen een man van 25 jaar verward bij een café in Ruinerwold aankwam. De politie werd gebeld en daarna bleek dat de man jarenlang in een kelder heeft geleefd, meldt RTV Drenthe.

In de boerderij werden nog vijf andere kinderen gevonden waarvan de jongste zestien jaar was. Zij hadden geen idee dat er nog andere mensen op de wereld waren. De vader lag in bed en had enkele jaren geleden een herseninfarct gekregen. Van de moeder is niets bekend. Mogelijk ligt zij op het terrein begraven.

Lees ook: Shocking: lijk midden op straat in Amsterdam gevonden

Geen contact

Het gezin leefde geheel zelfvoorzienend en hadden een groentetuin en een geit. Ze hadden geen contact met de buitenwereld. Een buurman laat aan de regionale omroep weten dat het gezin geen contact met de buitenwereld had en dacht dat er alleen een man woonde. De politie heeft de familie naar een recreatiewoning gebracht. Het doet nu onderzoek naar het voorval en de boerderij.

Het zogenaamde 'preppen' gebeurt vooral in de Verenigde Staten. Daar bereiden mensen zich voor op het einde der tijden. Zij hebben speciale bunkers en kelders onder hun huizen gebouwd en conserven ingeslagen om zich op alles voorbereiden. Toch duiken zijn niet onder en leven gewoon hun normale leven. Dit tot tegenstelling van de familie in Drenthe.

Bron: Panorama | Beeld: Riverdale

Laatste nieuws