Heftig: Dave Roelvink en vriendin Julia Mekkes uit elkaar

Er lijkt iets aan de hand te zijn.

Dave Roelvink en Julia Mekkes zijn finito. De twee reageren nu zelf op de speculaties rondom hun break-up.

Ontvolgd

Dave en Julia waren ruim drie jaar samen, maar het sprookje is nu helaas over en uit. En dat terwijl ze eerder dit jaar nog een huis samen kochten en Julia onlangs in een video van Mattie Valk nog fantaseerde over kindjes met de dj. 

Bevestigd

Naast dat Dave alle foto’s met zijn meisje heeft verwijderd, hebben Julia en Dave de break-up nu ook bevestigd. “Soms lopen dingen in een leven anders. We zagen elkaar weinig, ik hoop niet dat dit een heel verhaal wordt. Er is in elk geval géén ander in het spel, de man die wordt genoemd ken ik al tien jaar en is een goede vriend van me”, aldus Julia.

Dave’s manager heeft inmiddels ook gereageerd. “Ik geloof wat Julia daarover zegt, ik kan alleen bevestigen dat het voorbij is.”

Lees ook: Dit is de zus van Dave en Donny Roelvink

Vader

Dave stapte zaterdagavond nog de ring in voor het programma Boxing Influencers. Opvallend was dat Julia niet in het publiek stond om hem aan te moedigen. Volgens Dave’s vader Dries Roelvink keek Julia de wedstrijd liever thuis vanaf de bank. Ze zou de spanning niet aan kunnen en geen zin hebben om vragen van de pers te beantwoorden. 

Van een break-up is volgens Dries echter geen sprake.”Dat is mij nog niet ter oren gekomen. Ik geloof niet dat dat zo is. Ik heb ze van de week nog heel happy gezien.” Helaas lijkt Dries het toch niet bij het juiste eind te hebben…

Bron: Telegraaf, Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws