Love Islands Kelly haalt flink uit naar Melany

Ai...
Love Islands Kelly haalt flink uit naar Melany

Afgelopen weekend vond Boxing Influencers plaats en stapten verschillende 'influencers' de ring in. Vanwege het grote succes is er inmiddels ook al een derde editie van het evenement aangekondigd. Wie kijkers daarin wel zouden willen zien boksen tegen elkaar? Love Islands Kelly en Melany.

Uitgedaagd

Melany verloor in het eerste seizoen van Love Island haar Matthy aan Kelly. Tijd om wraak te nemen, dacht Melany. Na een poll op Instagram te hebben gedaan, daagde de realityster Kelly uit voor een gevecht in de ring.

"Durf je het aan tegen mij in de ring", schreef Melany op haar Instagram. Op een antwoord van Kelly hoefde de brunette echter niet lang te wachten. "Ik heb allang gewonnen", schrijft ze bij een foto van haar en Matthy.

Lees ook: Heftige Love Island-exit zorgt voor verdeelde reacties

Uitvechten

Melany laat vervolgens weten dat Kelly en Matthy inderdaad beter bij elkaar passen en wil die discussie daarom graag uitvechten in de ring. "Ben je weer op zoek naar een eigen artikel in RTL Boulevard? Worden die Playboy-foto's van je niet meer opgepakt. Ik heb niks met je uit te vinden want jij boeit mij niet. Ik wil best meedoen, maar wel tegen iemand van dezelfde klasse. Dus ga lekker iemand anders lastigvallen, alvast bedankt", antwoordt Kelly.

Ai, het lijkt erop dat er dus geen gevecht gaat komen tussen de Love Islanders. En dat is maar goed ook. Want aan de spanningen tussen de twee te zien, zouden er vast rake klappen zijn gevallen.

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f648cbcc3ede', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });