Máxima's outfit opnieuw onderwerp van gesprek

Wauw!
Máxima's outfit opnieuw onderwerp van gesprek

Het was date night voor het koninklijk paar maandagavond. Waar de rest van Nederland naar de laatste aflevering van het Chateau Meiland keek, was in de ogen van Máxima en Willem-Alexander het witte doek van de natuurfilm Galapagos: Hope for the Future te zien.

Movie night

De koninklijke opkomst bleek een verrassing voor velen. Het paar vertrok voor een royal date night naar de Amsterdamse bioscoop Tuschinski om daar de première van Galapagos: Hope for the Future bij te wonen. "Een inspirerende reis naar een duurzame toekomst."

Onze fashion queen koos voor metallic en fluweel. Haar top, gemaakt van zwart fluweel, combineerde ze met een wijdvallende pantalon. Onze koning moest nog wel een beetje wennen op de rode loper, maar Máxima liep natuurlijk te shinen als een echte queen.

Lees ook: Dit vindt Máxima van de baard van Willem-Alexander

Film

De film gaat over de Galapagoseilanden, de plek waar onderzoeker Charles Darwin (1809-1882) zijn evolutietheorie onderzocht. De eilandengroep in de Stille Oceaan heeft een bijzonder ecosysteem, met veel ongerepte natuur en verschillende diersoorten. Dit ecosysteem wordt echter bedreigd door actuele problemen als klimaatverandering en menselijke invloeden.

'Galapagos' kaart deze problemen aan en vertelt het verhaal van een groep onderzoekers die proberen dit kwetsbare natuurgebied een duurzame toekomst te geven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Royal Style (@royalsprincess4ever) op

Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ecf613a18f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });