Onthuld: dit schijnt de nickname van baby Archie te zijn

Zo schattig!

Gisteren deelden prins Harry en Meghan Markle een foto op Instagram waarin ze iedereen een fijne Halloween wensen. Daarnaast verklapte het prachtige stel de nickname van hun zoontje Archie.

Nickname

Bij de foto staat: "We wensen jullie allemaal een leuke en veilige Halloween van onze familie (en onze kleine pompoen)!" Tadaaa, daar is de schattige nickname van baby Archie! De gedeelde foto is al van vorig jaar, toen The Duke and Duchess of Sussex een special effects workshop volgden tijdens hun tour in Nieuw-Zeeland. Foto's van dit jaar worden helaas niet gedeeld.

Lees ook: Familie haalt opnieuw uit naar Meghan Markle

Pittige tijden

Een tijdje geleden gaf Meghan in een interview aan dat het momenteel niet zo goed met haar gaat. De hertogin had het zichtbaar moeilijk en zei: "Kijk, elke vrouw – en al zeker als je zwanger bent – is echt kwetsbaar. Dus dat was echt een uitdaging. Je hebt net een kleintje en als vrouw… het is veel. Dus je gooit het maar mee op de hoop, terwijl je probeert om een nieuwe mama of een pasgetrouwde vrouw te zijn."

Ook met Harry is het wel eens beter gegaan. Zo bevestigde de jongste zoon van Charles en Diana inderdaad gedoe te hebben met zijn broer William. Dit vertelde hij tijdens een interview met de Britse zender ITV.

Bron: E-news | Beeld: BSR

Laatste nieuws