Bridget Maasland: ‘Ik ben wel verliefd’

Hmm...

Bridget Maasland heeft voor het eerst zelf gereageerd nadat naar buiten is gekomen dat zij en André Hazes "elkaar meer dan gewoon leuk vinden". In de 538 Ochtendshow laat ze weten verliefd te zijn, maar van een relatie is volgens haar nog geen sprake.

Verliefd

"We hebben het leuk. Maar of het een relatie is, dat weet ik nog niet. Dat moeten we eerst nog uitzoeken", zegt Bridget over haar nieuwe liefje André. "Zo lang zien we elkaar nog niet dus dat weet ik nog niet. Maar ik ben wel verliefd."

De twee zouden namelijk nog maar een week met elkaar bezig zijn. "Ik was daarvoor in Italië en hij in Spanje dus eerder hebben we elkaar niet gezien. En op het concert hadden we contact."

Lees ook: Bridget Maasland krijgt steun van RTL-collega's

Breuk

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg definitief op de klippen is gelopen. Een dag later kwam André met een verklaring, waarin hij liet weten dat hij contact heeft met Bridget Maasland. "We onderzoeken of we het leuk vinden samen", zo stelde hij.

Volgens Bridget was het nodig om hun prille liefde op deze manier naar buiten te brengen. "Als je met iemand date en je bent allebei bekend", begint ze. "Dan kan dat uitkomen terwijl ex-partners dat niet weten op voorhand. We wilden het vertellen voordat het via verhalen naar buiten zou komen."

Hun bekendmaking kwam beiden op felle kritiek te staan op sociale media, iets waar de presentatrice enorm van blijkt te balen. "Er is heel heftig en overdreven op gereageerd. Belachelijk, waar bemoei je je mee."

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws