doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia's Horoscoop

Wat zegt jouw sterrenbeeld?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Grazia's Horoscoop

Jouw week volgens de sterren!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

WATERMAN 21 januari - 19 februari
Door die lastige planeet Mercurius verloopt de communicatie stroef. Je wordt verkeerd begrepen of belandt in pittige discussies. Je bent snel op je teentjes getrapt en hebt geen geduld. Je kunt beter af en toe stoom afblazen.

MAAGD 24 augustus - 22 september
Wat je deze week ook allemaal te doen hebt, je zit er bovenop. Je laat niets aan het toeval over en je bent niet bang om de leiding te nemen. Dit zorgt voor positieve resultaten, zowel thuis als op je werk.

VISSEN 20 februari - 20 maart
Je zit deze week in een zeer positieve flow. Vooral je werk gaat je goed af, je weet heel wat pittige projecten en uitdagingen met goed resultaat af te ronden. Beloon jezelf daarom ook. Ga dit weekend bijvoorbeeld iets tofs doen met vrienden.

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober
Je gezondheid heeft nu extra aandacht nodig. Je bent de laatste tijd over je grenzen heen gegaan en je hebt niet voldoende naar de signalen van je lichaam geluisterd. Gelukkig krijg je deze week de kans om weer lief te zijn voor jezelf.

RAM 21 maart - 20 april
Jij en je lief zitten niet op één lijn en dat zorgt helaas voor de nodige discussies. Jij geeft niets snel toe en hij ook niet. Toch zal iemand water bij de wijn moeten doen, anders blijft dit door sudderen. Tip: zorg dat jij dat bent.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november
Het is belangrijk dat je deze week een goede planning maakt, anders kan het één grote chaos worden. Dan kan er ineens teveel op je bord komen te liggen en zie je door de bomen het bos niet meer. Dit is gemakkelijk te voorkomen.

STIER 21 april - 21 mei
Je hebt deze week veel aan je hoofd en het kost je moeite dat los te laten. Zeker wanneer het je werk betreft, blijf je daar in gedachten mee bezig. Probeer niet alles alleen op te lossen, maar praat er met iemand over.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december
In de liefde kun je zeer idealistisch zijn, zeker wanneer je als single aan het daten bent. Voor je gevoel is hij de prins op het witte paard, maar dat is hij verre van. Fantaseren is heerlijk, maar verlies de realiteit niet uit het oog.

KREEFT 22 juni - 22 juli
Je houdt je deze week vaak op de vlakte. Lastige of diepgaande gesprekken ga je liever uit de weg, daar heb je nu weinig zin in. Bij collega’s of kennissen kan dat geen kwaad, maar bij je lief of vriendin is dit niet verstandig.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni
Onder invloed van dromerige planeet Neptunus ben je deze week vaak in gedachten. Je focus is ver te zoeken, wat het lastig maakt je op je werk of studie te concentreren. Schrijf het een en ander op, zodat je niets vergeet.

STEENBOK 22 december - 20 januari
Je bent deze week lekker en positief bezig en de balans is goed. Je hebt toffe uitdagingen op je werk en in het weekend gezellige feesten om naar uit te kijken. Daardoor zit je nu tiptop in je Steenbokkenvel.

LEEUW 23 juli - 23 augustus
Reken er alvast op dat je planning volledig in de soep kan lopen. Je kunt hier maar beter op voorbereid zijn, dan valt het niet zo rauw op je dak. Een flexibele houding is eveneens aan te raden, dan kun je beter inspelen op veranderingen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');