Heftige discussie in Hollands Next Top Model is gesprek van de dag

Shots fired...

Lees ook

Het ging er gisteren heftig aan toe in de laatste aflevering van Hollands Next Top Model. De concurrentie wordt steeds groter en dat zorgt ervoor dat sommige modellen nogal snel op hun teentjes zijn getrapt.

Ergernis

Benjamin, Jay, Lenny en Silke mochten met zijn vieren een shoot doen. Het is voor de modellen altijd lastig om in een shoot met meerdere mensen écht goed op te vallen. Jay en Silke liepen tijdens de shoot op de voorgrond, waardoor Lenny en Benjamin op de achtergrond extra hun best moesten doen voor een goed resultaat. Tot grote ergernis van Lenny, want Silke blokkeerde volgens haar steeds haar plek.

Lees ook: Emotioneel moment in HNTM gesprek van de ochtend

Discussie

"Sil je snijdt ons af, kan je iets meer naar links blijven", vraagt Lenny dan ook aan Silke. "Ik weet niet waar je bent als je achter me loopt", reageert Silke bot. Ai… Game on. Lenny is niet van deze opmerking gediend en uit haar frustratie tegenover de camera. Ook Benjamin is het eens met Lenny. "Ik vind het een beetje zielig voor Lenny. Ze vraagt het gewoon netjes."

Later in de aflevering geeft Silke wel toe dat ze nogal bot uit de hoek kwam en biedt dan ook haar excuses aan. De twee geven elkaar een dikke hug en daarmee zijn de onderlinge spanningen gelukkig ten einde gekomen.

Bron & Beeld: Hollands Next Top Model, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook