Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's adventskalender: 1x VBM Domobar by van Eembergen RVS koffiezetapparaat + IMI LOA koffiebonen

Doe mee en win!

Grazia's adventskalender: 1x VBM Domobar by van Eembergen RVS koffiezetapparaat + IMI LOA koffiebonen

It's beginning to look a lot like Christmas... Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: een Van Eembergen Domobar RVS koffiezetapparaat + IMI LOA koffiebonen.

Authentieke smaak

Ben jij een echte koffieleut? Begint geen dag voor jou zonder een (of twee, of drie...) heerlijke kop koffie? Dan weet je ook hoe belangrijk een goed bakkie is en haal je waarschijnlijk je neus op voor slappe filterkoffie. Enne, een koffiemachine van Van Eembergen staat dan ook gegarandeerd al jaren op jouw wish list.

De koffie van Van Eembergen gaat way back. Oprichter Frans van Eembergen speelde in de jaren ’50 een belangrijke rol bij de introductie van espressokoffie op de Nederlandse markt en sindsdien is Van Eembergen een van de grote spelers als het gaat om koffiemachines. Niet gek dus dat iedere koffie liefhebber dolgraag zo'n apparaat in de keuken heeft staan.

In een goede koffiemachine moet natuurlijk wel goede koffie. En dan hebben we het over de koffiebonen van IMI LOA. De combinatie van fruitige noten uit Ethiopië en chocoladetonen van Brazilië zorgt ervoor de je smaakpapillen goed verwend worden. De rijke aroma’s zorgen voor de lekkerste koffiespecialiteiten en geloof ons, die wil jij proeven!

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt altijd nog een koffietje doen bij een van de CoffeConcepts vestigingen waar ze gebruik maken van de Van Eembergen machines en IMI LOA bonen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.