DJ Wef openhartig over nieuwe vrouw in leven Ronnie Flex

Awh!

Rapper Ronnie Flex staat op de cover van het LINDA.meiden winterboek met zijn dochtertje Nori. Voor de shoot waren de belangrijkste vrouwen in het leven van de rapper aanwezig. Zo ook Wafae Kefi (beter bekend als DJ Wef), de moeder van Nori. En zij deed tijdens het interview een opvallende uitspraak.

Vrouw

Ze is de trotse moeder van hun bijna eenjarige dochter, maar een liefdeskoppel zijn de dj en de rapper niet. Maar hoewel er van een romantische klik dus geen sprake (meer) is, vertelt Wef wel goudeerlijk wat ze van een nieuwe vrouw in Ronnie's leven zou vinden.

"Als hij met iemand anders is, dan heb ik al zoiets van 'Hmm oké, gaat zij dan ook in het leven van mijn kind zijn?'. Ik denk dat ik het gewoon moeilijk vind om te accepteren. Ik denk dat dat een stukje van mezelf is waar ik misschien nog aan moet werken en misschien in de toekomst dat dit beter zal gaan. En als ik echt zie dat hij serieus met iemand is dan accepteer je het natuurlijk ook veel sneller."

Lees ook: Ronnie Flex geeft een teken van leven

Ouders

Ook vertelt Wafae over de band tussen haar en de rapper. "Ik had nooit durven dromen dat het zo goed zou gaan tussen ons. Voor nu is het eigenlijk gewoon 'go with the flow'. Ronell komt gewoon naar ons toe en als hij haar wil zien dan gaan we gewoon gezamenlijk wat doen. Ik vind het heel belangrijk dat hij in haar leven is." Respect!

Bron: Linda.Meiden | Beeld: BSR

Laatste nieuws