André Hazes en Bridget Maasland voor het eerst samen gespot

Hmm...

De eerste foto van André Hazes en Bridget Maasland samen is gepubliceerd door Weekend. Het weekblad maakte maandagavond een kiekje van het duo, nadat zij een restaurant uit kwamen lopen waar ze romantisch hadden gedineerd.

Openbaar

Het is voor het eerst dat de twee samen gespot zijn, nadat bekend werd dat Bridget de geheime liefde van André is. Ze verlieten arm in arm het restaurant, zo is te zien op de foto die gisteren online verscheen.

André beëindigde onlangs de knipperlichtrelatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn 3-jarige zoon André junior. De RTL-presentatrice sprak nog niet van een relatie, maar liet wel weten verliefd te zijn.

Lees ook: Roxeanne Hazes reageert op breuk André en Monique

Reacties

Monique verscheen dinsdag voor het eerst sinds de break-up weer in het openbaar, maar wilde de media duidelijk niet te woord staan om over de pijnlijke kwestie te vertellen.

Vrienden van Monique vinden het juist goed dat ze nu alweer in het openbaar verschijnt. "Ik denk dat het juist hartstikke goed is, dat ze hier wel is. Gewoon onder de mensen. Hoe verdrietig de situatie ook is, het leven gaat ook door", reageerde Quinty Trustfull. Ook Lieke van Lexmond steekt Monique een hart onder de riem. "Ik wens iedereen liefde, geluk en veel wijsheid."

Bron: BuzzE | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws