André Hazes doet nu zijn verhaal over breuk met Monique

Hij ging door een hel.

André Hazes heeft een aantal pittige dagen achter de rug na alle commotie op het nieuws dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. In een interview met Shownieuws vertelt de zanger, die inmiddels aan het daten is met Bridget Maasland, dat de afgelopen week "een hel" was.

Heftig

"Het waren hele heftige dagen", vertelt André, die zaterdag via een verklaring de breuk bekendmaakte. "Vooral omdat het heel negatief is opgepakt." André baalt er vooral van dat mensen denken dat hij Monique heeft verlaten voor een andere vrouw. In dat geval zou hij de heftige reacties "heel goed begrijpen". "Maar dat is niet het geval. Het is verschrikkelijk, mijn leven is een week lang een hel geweest."

Lees ook: André Hazes vertelt over contact met Monique Westenberg

Contact

Ondanks alles is het contact tussen de twee volgens André goed. "Gistermiddag ging ik naar ze toe en dan kan ik een uur kleien met mijn zoon", vertelt hij. "En straks rij ik ook naar ze toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen. Het contact is goed en dat wil ik heel graag zo houden."

De zanger vertelt dat het tussen hem en Monique al maanden niet lekker ging. "Misschien al langer. We bleven het proberen, maar op een gegeven moment weet je dat de koek op is." Hoewel ze nu geen relatie meer hebben, houdt de liefde tussen de twee niet op. "We houden van elkaar en dat zal ook altijd zo blijven. Ze is mijn eerste liefde. Ik hoop dat we altijd normaal met elkaar om kunnen blijven gaan."

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws