Samsøe Samsøe lanceert duurzame én sexy jeanscollectie

Wauw!
Samsøe Samsøe lanceert duurzame én sexy jeanscollectie

Samsøe Samsøe heeft een grote stap gezet in de richting van sustainable fashion. Het merk lanceert het Blue Belief programma: een duurzame jeanscollectie. En we kunnen je alvast vertellen dat de jeans ook nog eens verschrikkelijk sexy zijn.

Sexy

Sexy én duurzaam, het kan. In het Blue Belief programma van Samsøe Samsøe worden jeans gemaakt van duurzame stoffen en fournituren én ook nog eens geproduceerd via de modernste technologieën. Met dit programma wil Samsøe Samsøe de menselijke en milieu-impact die de mode-industrie op de wereld heeft verminderen.

Lees ook: Levi's brengt deze 90's broek terug

Duurzaam

En dat lukt ook, want de jeans van de Blue Belief collectie zijn stuk voor stuk gemaakt van duurzame materialen. Zo is er alleen gebruik gemaakt van milieuvriendelijk katoen, nikkelvrije ritsen en garen van gerecycled polyester. Daarnaast wordt er in de fabriek ook gebruik gemaakt van een watervrij wasproces, waardoor er dus een stuk minder water verbruikt wordt.

Influencer Sophia Roe speelt de hoofdrol in de jeans campagne van Samsøe Samsøe. As you can see: sexy en duurzaam gaan prima samen.

Hieronder vind je onze favoriete jeans van het moment.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b0e197ffe3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });