Grazia’s adventskalender: 2x Gouden Aarke bruiswatermaker via amazon.de/nl t.w.v. €159,99

Doe mee en win!

It's beginning to look a lot like Christmas… Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: 2x een Gouden Aarke bruiswatermaker via Amazon.de/nl t.w.v. €159,99.

Sodastream

Nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor je ouders, beste vriendin of grote liefde? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of webwinkel Amazon heeft het.

Grote kans dat je Amazon kent van naam, maar wist je dat er ook een Nederlandse webwinkel is? Van gadgets tot interieur en van boeken tot sieraden; het aanbod is enorm. Amazon staat bekend om hun betrokkenheid met klanten, dat ze een passie voor innovatie hebben en treven naar topkwaliteit.

Omdat Amazon deze kerst voor The Ultimate Christmas Spirit staat, trakteren ze twee keer op een gouden bruiswatermaker. Een echte eyecatcher voor in je keuken als je het ons vraagt!

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Niet gewonnen? Niet getreurd. De prijs kun je hier kopen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws