Bridget Maasland openhartig over relatie met André Hazes

Ze zijn smoorverliefd.

Bridget Maasland en Andŕe Hazes zijn "nog niet getrouwd". Dat verklaarde Bridget woensdag in RTL Boulevard. Zij reageerde op alle commotie over de relatie tussen haar en de twintig jaar jongere zanger.

Verliefd

"Het is positief! Ik ben verliefd, André is verliefd. En we zijn elkaar lekker aan het ontdekken", aldus Bridget. Ze was zeer verbaasd over de mediastorm. "We doen het allemaal op een nette manier, ik geloof in eerlijkheid. Er werd gedaan alsof we al getrouwd waren, maar dat zijn we nog niet. We daten en kijken of er meer in zit. We vinden elkaar heel erg leuk."

Lees ook: André Hazes en Bridget Maasland voor het eerst samen gespot

Commentaar

Bridget heeft alle hatelijke reacties van "mensen die anoniem achter hun computer commentaar geven terwijl ze eigenlijk jaloers zijn en een saai leventje hebben" genegeerd. "Maar ik kreeg gelukkig ook een stortvloed aan liefdevolle berichten en mooie berichten." Ze noemt het plaatsen van de foto van kleine André Hazes op de voorpagina van Privé schandalig. "Exploitatie over de rug van een kind is het ergste dat er is. Een kind houdt hier zijn leven lang last van."

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws