Zo gaat het nu met de dochters van Frank Masmeijer

Awh!

De twee dochters van Frank Masmeijer, Michelle en Charlotte, vertellen in een interview openhartig over de situatie rond hun vader. Ook doen de dochters een boekje open over enkele verspreide onwaarheden…

Vader

"Ik heb mijn vader nooit gevraagd: ‘Ben je een crimineel?’ Ik wilde dat niet weten. Of hij het nou gedaan heeft of niet, hij blijft mijn vader", zegt Charlotte.

Ook vertellen ze dat de media veel onwaarheden verspreid over hun vader. "Dan had hij daar ook niet mogen zijn. Die enkelband was er laten in gemonteerd", aldus Charlotte over het feit dat haar vader een enkelband gedragen zou hebben tijdens haar blind audition van The Voice of Holland. De piepende enkelband blijkt inderdaad later in beeld gemonteerd.

Lees ook: Masmeijers reageren voor het eerst op definitieve straf Frank

Straf

Frank zit momenteel vast in een gevangenis in het Belgische Beveren. Hij zit een straf uit van negen jaar cel én moet een boete betalen van €90.000 voor zijn aandeel in drugstransport. Daarnaast wordt Masmeijer ook schuldig bevonden aan andere strafbare feiten.

De meisjes bezoek hun vader iedere week en steunen elkaar in deze moeilijke tijd. "Elke keer als ik kom geeft hij me een heel dikke knuffel", aldus één van zijn dochters. Het gaat gelukkig goed met de dochters en ze kijken positief naar de toekomst.

Bron: AD, RTL Boulevard | Beeld: RTL Boulevard

Laatste nieuws