HNTM-kijkers opnieuw teleurgesteld

Ze zijn het er niet mee eens.

Lees ook

Duizenden Holland's Next Top Modelfans zaten gisteren met een grote bak popcorn klaar voor de finale van het programma. Maar in plaats van dat kijkers ein-de-lijk konden zien wie er met de felbegeerde titel naar huis ging, was de aflevering van gisteren slechts een tussen-aflevering.

Uitstellen

De finalisten zijn al ruim twee afleveringen bekend, maar toch zien we pas volgende week wie zichzelf Holland's Next Top Model mag noemen.

In de aflevering van gisteren zagen we hoe de modellen op de foto gingen met hun grootste fans, en hoe ze zichzelf nog één keer op hun best presenteerden tijdens de allerlaatste shoot voor de finale.

Lees ook: Grote teleurstelling voor Holland's Next Top Model-kijkers

Kritiek

Fans vonden het maar een onzinnige aflevering. "Had verwacht dat de finale er op stond van HNTM maar wéér niet. Wat een zwaar teleurstellend seizoen…" en "Sorry, maar hoelang gaat het nog duren tot de finale van HNTM? Al drie afleveringen geleden was de halve finale en nu laten ze alleen maar nutteloze dingen zien…", zijn reacties die klinken op Twitter.

Zelfs op Videoland – waar je normaal een week kunt vooruitkijken – is de finale nog niet te zien. Daar wordt nu een spin-off geïntroduceerd. Voor de echte finale zullen we dus toch écht nog een weekje geduld moeten hebben.

Bron & Beeld: Hollands Next Top Model, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook