Zien: hilarisch fragment in tv-programma First Dates

Wauw...

Bij het populaire tv-programma First Dates gebeurt er altijd wel wat. Maar dit keer zegt iemand wel iets heel opmerkelijks.

Verhuizen

Afgelopen donderdag was het tijd voor de date van Menno en Jeanelle. Het gesprek verliep geheel soepel (dit is ook wel eens anders) en de twee hadden het ontzettend naar hun zin.

Helemaal top! Zou je denken, toch? Alleen halverwege de date doet Jeanelle opeens een opvallende onthulling. Ze vertrekt morgen naar Sydney! En niet voor een welverdiende vakantie, maar als in emigreren voor werk vertrekken naar Sydney.

Lees ook: BNNVARA werkt aan First Dates met BN'ers

Opmerkelijk

Jeanelle is namelijk aangenomen voor een nieuwe baan in Australië, en hoorde dit pas nadat ze zichzelf opgaf voor de show.

En nee ze vertrekt niet over een paar maanden of in twee weken of zo. Nee! Deze date night is dan ook direct haar laatste avond voor vertrek. En dat zorgt er natuurlijk voor dat Twitter binnen no time explodeert.

Daarnaast wordt Jeanelle 'ervan beschuldigd' dat ze dit als smoes verzon om zo een einde te maken aan de date. We hopen uiteraard voor Menno dat dit niet het geval is… Anders durft de arme man wellicht nooit meer te daten.

Anyway, Jeanelle zit als het goed is ondertussen vrolijk in Sydney! En hopelijk mag Menno nog eens terug komen in de show.

Bron: Weekend | Beeld: First dates, Twitter

Laatste nieuws