Lars Veldwijk reageert voor het eerst op breuk met Monica Geuze

Hmm...

Het kwam voor velen als een grote schok: Monica Geuze en Lars Veldwijk die vorige maand hun relatie verbraken. Profvoetballer Lars reageert nu voor het eerst op de breuk.

Relatie

Fox Sports-presentatrice Fresia ging langs Lars om hem vragen te stellen over zijn carrière. Natuurlijk kwam daarin ook zijn relatie met Monica naar voren, die blijkbaar een aardige stempel op zijn carrière heeft gedrukt. "We houden nog steeds van elkaar en dat maakt het soms wel lastig, zeker met kinderen. Dat de buitenwereld alles meekrijgt via de vlogs hoort er bij. Dan heeft heel Nederland een mening over ons en dat is vaak wel lastig", vertelt Lars.

Lees ook: Monica Geuze openhartig over breuk met Lars Veldwijk

Lastig

"Als ik ergens binnenkom zie ik mensen reageren ‘Dat is toch de vriend van Monica?’ Of nu dus ex-vriend. Ik word vaker op die manier herkend dan als ‘dat is die speler van Sparta’."

Voor Lars was het best lastig om 'de vriend van' te zijn. "Ik denk dat Nederland niet gewend is dat een voetballer zo’n leven ernaast kan hebben. Ik denk dat het me meer negatieve dan positieve dingen heeft opgeleverd. Daar heb ik zelf ook een aandeel in, want ik heb het niet altijd slim aangepakt", refereert hij naar de vlog van Monica waarin zijn geslachtsdeel te zien was.

Bron: Love Reality | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws