Ook deze artiesten zijn gestrikt voor Vrienden van Amstel Live

Hoe leuk!
Ook deze artiesten zijn gestrikt voor Vrienden van Amstel Live

De line-up van Vrienden van Amstel Live 2020 wordt langer en langer. Vandaag maakte de organisator nog een aantal namen bekend. Onder meer Duncan Laurence, Guus Meeuwis en André Hazes zijn over twee weken van de partij in het grootste café van Nederland.

Duncan

Songfestivalwinnaar Duncan heeft er ontzettend veel zin in, zo laat hij weten. "Het is een ongelofelijke eer om op De Vrienden te mogen staan", vertelt hij.

"Na het winnen van het songfestival is mijn carrière ontzettend snel gegaan. Dat ik ben gevraagd om twaalf keer in Ahoy te staan tussen deze geweldige artiesten had ik een jaar geleden nog niet durven dromen. Ik kijk er ontzettend naar uit!"

Lees ook: Gaat déze ster Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival?

Andere artiesten

Daarnaast treden Maan, Rowwen Hèze en Kraantje Pappie ook op in Rotterdam Ahoy. Verder betreden onder meer Thomas Acda, Nick en Simon, Krezip, BLØF en Snelle het podium. Ook Kensington is er dit jaar weer bij.

De 22e editie van Vrienden van Amstel LIVE vindt plaats op 16 tot en met 20 en 22 tot en met 28 januari.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bcab923d0e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });