Whaaa! Rotterdam organiseert Kampioenschap 30 Seconds

Heen gaan!

Een avondje met vrienden of familie is niet compleet zonder het welbekende spel 30 Seconds gespeeld te hebben. Ben jij nou ook verslaafd aan dit spel en doe jij altijd je uiterste best om te winnen? Dan moet je zeker weten mee doen aan het 30 Seconds Kampioenschap.

Het spel

Bij het partyspel is het de bedoeling om in 30 seconden zoveel mogelijk antwoorden te geven op de vragen die op een spelkaartje staan. Een persoon omschrijft de woorden en medespelers moeten hun best doen om het woord te raden. Hoe meer begrippen er worden geraden, hoe meer punten het team scoort.

Lees ook: Oeps: je speelt Monopoly al die tijd al verkeerd

Kampioenschap

Zo'n potje kan er soms heftig aan toe gaan en zorgt vaak voor hilarische momenten. Mocht je het nou wat serieuzer willen aanpakken, dan moet je zeker weten naar café de Gele Kanarie in Rotterdam. Daar wordt namelijk op maandagavond 27 januari een echt Kampioenschap 30 Seconds gehouden.

Aanmelden

Mochten jij en je vrienden mee willen doen, dan moet je wel snel zijn. Er zijn namelijk al zo'n 15.000 mensen die zich hebben aangemeld. “De mailbox stroomt over, er reageerden 15.000 mensen onder het Facebookbericht. En dat terwijl er maar plek is voor 150 mensen", vertelde de organisator van het evenement.

Maar wees niet getreurd. “We willen nog wat schuiven zodat er misschien wat meer mensen in de kroeg passen. En we gaan sowieso een tweede avond organiseren", aldus de organisator.

Bron: HvNL | Beeld: Movie 43

Laatste nieuws