Miljuschka Witzenhausen twijfelde over deelname aan Wie is de Mol?

Hmm...
Miljuschka Witzenhausen twijfelde over deelname aan Wie is de Mol?

Miljuschka Witzenhausen is dit seizoen één van de tien deelnemers in Wie is de Mol? Echter had het niet veel gescheeld, of Miljuschka had helemaal niet meegedaan, zo vertelt ze in haar nieuwe blog.

Twijfels

Miljuschka schrijft in haar blog dat ze lang twijfelde over haar deelname aan het populaire programma. Manlief Philip wist haar uiteindelijk te overtuigen.

De twee zaten thuis in een helse verbouwing, en Wie is de Mol? was daarom voor Miljuschka een uitgelezen kans om die verbouwing voor even de rug toe te keren.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen en vriend openhartig over angst voor oom Willem Holleeder

Gemengde gevoelens

Toch ging de tv-kok met gemengde gevoelens naar China. "Want in een groep naar het buitenland voor een spelletje is alles wat ik normaal zeker niet zou doen. Ik hou niet per se van spelletjes", schrijft Miljuschka. "Ik beperk me liever tot een kleine kring bekenden en dus was de keuze om mee te doen op zijn minst een risico."

Controlfreak

Miljuschka vertelt dan ook dat ze flink moest wennen aan het werken in groepsverband. "Voor Wie is de Mol? heb ik voor het eerst in mijn leven de regie volledig uit handen gegeven", vertelt ze.

"Bij de programma’s die ik in het buitenland maak ben ik gewend tebepalen waar we heen gaan, hoe we ergens heen gaan, wanneer, wat we gaan doen, oftewel alles. Terwijl ik nu niks voor het zeggen had. Ik was een controlefreak in paniek", aldus de presentatrice.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? gaat vanavond om 20:30 van start en is te zien op NPO1.

Bron: Miljuschka.nl | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30db5a8975c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });