Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet Janice uit Friends er nu uit

WoW!

Zo ziet Janice uit Friends er nu uit

Janice Goralnik, gespeeld door actrice Maggie Wheeler, uit de serie Friends blijft één van de meest iconische personages uit de serie. Maar hoe ziet ze er jaren eigenlijk uit?

De bekende oneliner

De actrice schoof aan bij Eamonn Holmes en Ruth Langsford in het programma This Morning om het Friends Fest in het Verenigd Koninkrijk te promoten. Met veel liefde dreunt Maggie de oneliner nog een keer op waar Chandler Bings (gespeeld door Matthew Perry) nekharen recht overeind van gaan staan. Inclusief haar schaterlach om het af te maken.

Lees ook: Friends-fans bekeken dèze scene massaal met oud en nieuw

“Oh my God”

Maggie legt ook meteen uit waar die lach écht vandaan kwam. “Ik wist dat Matthew mij aan het lachen zou maken tijdens de opnames. Dus ik kwam voorbereid. Ik oefende die lach en het werd meer een veiligheidsmaatregel”, aldus Maggie. De luidruchtige Janice had een enorme crush op Chandler in de serie en de twee hadden zelfs een kortstondige relatie.13 jaar na het Friends-tijdperk is Maggie eigenlijk geen spat veranderd. Hoewel de immens populaire serie van de buis verdween, gold dat niet voor Maggie. Zij was nog te zien in series als Everybody loves Raymond, Will and Grace, in de sitcom Ellen en in Californication. Benieuwd hoe ze er nu uitziet? Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Ontmaskerd: The naked guy uit Friends

Beeld: Friends, YouTube