Vader Meghan Markle dreigt met nieuw plan

Oh oh...

Lees ook

Meghan Markle en haar vader Thomas Markle hebben al een tijdje geen contact meer, en dat wil Meghan graag zo houden. Vader Thomas wil zijn dochter echter wel weer graag zien, en dreigt nu met grote tv-interviews, totdat Meghan weer contact met hem opneemt.

Interview

In een interview met Good Morning Britain vertelde Thomas dat hij elke maand een groot tv-interview gaat houden, totdat Meghan weer contact met hem zoekt. "Als ik in de dertig dagen na dit interview niets hoor, dan waag ik opnieuw een poging", zei hij.

Lees ook: Zolang blijven Harry en Meghan in Canada

Contact

"Ik wil niet voor de rest van mijn leven in stilte in mijn woonkamer zitten wachten tot iemand contact met me opneemt", gaat hij verder. "Ik heb geen andere manier om hen te bereiken. Dus doe ik een interview en wacht ik dertig dagen op een antwoord. Het is de enige kans die ik heb", vertelt hij.

Thomas vertelt verder dat hij zelfs met Meghan's moeder Doria heeft gesproken om contact met haar te zoeken. "Ik heb met Doria gesproken en haar brieven gestuurd in de hoop Meghan te bereiken. Ik ben aan hun genade overgeleverd. Als ze contact met me willen opnemen, zal dat zeker geen probleem zijn."

Misverstand

Ondanks dat de twee een paar heftige jaren achter de rug hebben, is Thomas er van overtuigd dat het nog goed kan komen tussen hem en Meghan. "Ik zou tegen haar zeggen: ‘Ik houd van je, laten we gaan samenzitten en dit oplossen.'"

Volgens Thomas is zijn ruzie met Meghan één groot misverstand, dat tussen twee families opgelost moet worden. "Ik weet niet echt hoe ik dit moet aanpakken, maar ik blijf hopen dat we op een bepaald moment weer bij elkaar komen. Op dit moment gaat het voor meer problemen zorgen, en wat ik nu zeg zal ook voor problemen zorgen. Maar ik ben zo teleurgesteld dat ik mijn kleinzoon nog niet heb gezien en ik mis mijn dochter écht", aldus Thomas.

Bron: HLN | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook