Chantal Janzen emotioneel op Instagram

Aahw...

Lees ook

Chantal Janzen deelde vanochtend een emotioneel bericht op haar Instagram. De presentatrice kwam gisteravond namelijk thuis van The Voice, toen er een cadeautje op haar lag te wachten.

Wafel

"Wafels, versgebakken door m’n vader. Een traditie. Alle mooie dingen die je mag doen voor je werk, ’t is allemaal prachtig, ook vanavond weer, maar het fijnste moment beleef je dan toch hier thuis", schrijft Chantal op Instagram.

Lees ook: Grote zorgen om Chantal Janzen

Betekenis

Voor velen is een wafel misschien niet zo bijzonder, maar bij Chantal zit er een achterliggende gedachte achter het suikergoed. "Ze wonen niet om de hoek, m’n ouders, en ondanks dat dit al zo’n 21 jaar zo is, vind ik dat nog best vaak jammer", gaat ze verder.

"En als dan zo’n door mijn vader zelfgebakken wafel op me ligt te wachten ontroert me dat altijd. Hoe simpel en pathetisch dat misschien ook klinkt, over een wafel nota bene", legt Chantal uit.

Liefde

Chantal vertelt dat ze de foto meteen doorstuurde naar haar ouders om haar vader te bedanken. "Ook al ben je 41, die liefde van je ouders, die onvoorwaardelijk is, zal je volgens mij altijd blijven raken. Maakt denk ik niks uit hoe oud je bent", aldus de presentatrice.

Deze foto stuurde ik net naar mn ouders. Ik kom net thuis van de liveshow, ligt deze als verrassing op me te wachten. Heeft mn zoon vandaag meegenomen uit Limburg, wafels, versgebakken door mn vader. Een traditie. Alle mooie dingen die je mag doen voor je werk, t is allemaal prachtig, ook vanavond weer, maar het fijnste moment beleef je dan toch hier thuis;) Ze wonen niet om de hoek, mn ouders, en ondanks dat dit al zo’n 21 jaar zo is, vind ik dat nog best vaak jammer. Steeds meer lijkt wel. En als dan zo’n door mn vader zelfgebakken wafel op me ligt te wachten ontroerd me dat altijd. Hoe simpel en pathetisch dat misschien ook klinkt, over n wafel nota bene. Nou, ik hoop dat die wafels nog heeeeel vaak op mij wachten. Ook al ben je 41, die liefde van je ouders, die onvoorwaardelijk is, zal je volgens mij altijd blijven raken. Maakt denk ik niks uit hoe oud je bent.❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bron: Telegraaf | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook