Column Rose Bertram: ‘Stormi staat in elk geval op de gastenlijst voor Naleya’s verjaardagsfeestje’

Aha!

Rose Bertram (25) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze woont samen met haar vriend Gregory van der Wiel en dochter Naleya (2) in Los Angeles en leeft daar The Glamorous Life.

Stormi

Begin deze maand was Naleya uitgenodigd voor de verjaardag van Stormi, de dochter van Kylie Jenner. De meisjes zijn even oud, dus een feestje voor Stormi heeft alles wat Naleya ook erg leuk vindt. Kylie had flink uitgepakt. Je kwam binnen in ‘Stormi World’ door een heel grote opblaasversie van de jarige, dan kon je kiezen of je linksaf sloeg naar een heel Frozen-land, of rechtsaf naar een ruimte waarin alles van de film Trolls stond. Er was ook een pretparkje, een hal met allerlei animatie, er waren photobooths en voor ons volwassenen was er ook nog een bar. Ik vind het fantastisch voor Naleya dat ze dit soort dingen kan meemaken. Stormi World had echt iets magisch, en ik vind het geweldig dat Kylie dat allemaal doet voor haar dochter. Natuurlijk zal Stormi zich er niet heel veel van herinneren, maar als ze groter is, ziet ze wel de foto’s, en ik denk dat ze het dan heel tof vindt dat haar mama dat allemaal voor haar heeft georganiseerd.

Kritiek

Zelf heb ik ook foto’s gepost van die dag. Mensen vinden dat toch wel erg interessant, en dat merk je meteen ook aan het aantal likes. De meeste volgers vinden het heel leuk om te zien hoe zo’n feestje eruitziet, maar er zijn ook altijd mensen met commentaar. Ik noemde Kylie ‘best mom’ en dan schrijft iemand meteen: “Dus als je niet het geld hebt om dit te doen, ben je geen goede moeder?” Dat bedoel ik zeker niet. Ik snap echt wel dat niet iedereen zich zoiets als Stormi World kan veroorloven, dat kan ik zelf ook niet, hoor. Ik denk meer andersom: je kunt veel geld hebben, maar dan hoef je er nog niet zo veel moeite in te steken om een onvergetelijke dag van zo’n verjaardag te maken. En Kylie doet dat wel. Als ik het kon, zou ik het zeker ook doen. Sterker nog, ik ben al druk bezig met de tweede verjaardag van Naleya eind van de maand. Zo groot als die van Stormi wordt het niet, maar we willen er wel voor zorgen dat het een heel mooi feestje wordt. Naleya is maar één keer per jaar jarig, dan mag het best een beetje over the top. Stormi staat in elk geval op de gastenlijst.

Laatste nieuws