Monica Geuze showt nieuwe vlam in reallifeserie

Ze heeft hem leren kennen via een datingapp voor bekende mensen.

Vandaag is de eerste aflevering van Like Monica online gekomen op Videoland. In deze aflevering staat het liefdesleven van Monica Geuze centraal, en haar nieuwe vlam mag dan ook niet ontbreken.

Daten

Monica laat weten dat ze met iemand aan het daten is, en vertelt zelfs dat deze persoon luistert naar de naam Robbert.

Ze heeft hem leren kennen via Raya, een app voor bekende en succesvolle mensen.

Lees ook: Monica Geuze in tranen op YouTube

Kinderen

"Ik heb nog nooit iemand op zo'n manier leren kennen", laat de vlogster weten. Ze vertelt dat ze het belangrijk vindt om eerst elkaars vrienden te leren kennen.

De twee hebben het ook al over kinderen gehad, Monica is namelijk niet van plan om nog een kind te nemen. "We zijn samen gaan eten, we hebben goede gesprekken gevoerd over kinderen. Hij is een gezonde vent van 29, hij wil wel gewoon kinderen."

Vriendin Kiana laat weten dat ze de twee tortelduifjes goed bij elkaar vindt passen. "Ze hebben dezelfde zwarte humor. Hij is wel heel wat anders dan haar laatste twee relaties in ieder geval, hij heeft bijvoorbeeld geen Instagram."

Al is het niet alleen rozengeur en maneschijn, want ex-vriend en vader van Zara-Lizzy, Lars Veldwijk, zou het maar lastig vinden dat Monica verder gaat met haar leven.

"Ik denk dat Lars het wel weet. Ik heb gehoord via vrienden dat hij ernaar heeft gevraagd, dus ik denk dat hij daarom pissig is", aldus Monica.

Bekijk hier de nieuwe vlam van de blondine:

Bron & Beeld: Like Monica, BSR

Laatste nieuws