Monica Geuze emotioneel om vertrek ex-vriend Lars Veldwijk

Ze kan haar tranen niet bedwingen.

Lees ook

Monica Geuze geeft zich in haar nieuwe reallifeserie Like Monica behoorlijk bloot. Zo krijgen de kijkers niet alleen een inkijkje in haar nieuwe love life, maar vertelt ze ook openhartig over de breuk met Lars Veldwijk.

Breuk

Sinds de breuk gaat het tussen Monica en Lars stroefjes, en dat blijft niet onbesproken in de reallifeserie.

"Het is gewoon een beetje ongemakkelijk om na een ruzie weer met elkaar in gesprek te zijn en elkaar te zien. Hij heeft ook gehoord dat ik weer aan het daten ben, en hij vindt dat dan op zijn manier weer lastig. Ik zou dat andersom ook moeilijk vinden om te horen. Het is gewoon pijnlijk."

Lees ook: Lars Veldwijk reageert op commotie rondom reallifeserie Monica Geuze

Andere kant van de wereld

Al snel wordt duidelijk dat Lars' voetbalcarrière voor Monica toch een pijnlijk iets is. Zo vertrok hij onlangs voor onbepaalde tijd naar Zuid-Korea, waardoor hij dochtertje Zara-Lizzy veel minder kan zien.

De vlogster kan haar tranen op een gegeven moment dan ook niet bedwingen.

"Ik vind het lastig. Als vader van Zara-Lizzy zijnde hou ik heel veel van hem. Maar ik begrijp niet hoe je dat kunt doen. Ik begrijp niet dat je voor een jaar, twee jaar of onbepaalde tijd naar de andere kant van de wereld kunt verhuizen als je hier twee kinderen hebt."

In de aflevering van volgende week zien we hoe Lars zijn kleine meid na een lange periode weer in de armen sluit en ook hij zichtbaar emotioneel wordt voor de camera.

Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook