Gaby Blaaser reageert op geruchten rondom romance met Wesley Sneijder

De blondine is er heel duidelijk over.

In een video van Radio 538 beantwoordt Gaby Blaaser verschillende vragen aan de hand van nieuwe muziek. Zo komen ook de geruchten rondom haar romance met voetballer Wesley Sneijder aan bod.

Geruchten

Er gingen een tijd geruchten rond dat de blondine en de voetballer het wel heel goed gezellig zouden hebben samen.

Al weet Gaby hier zelf niks van. "Ohja, dat heb ik ook gezien. Ja, leuk", is de reactie van de voormalig Goede tijden slechte tijden-actrice.

Lees ook: Dit is wanneer The Bachelorette met Gaby Blaaser te zien is

Roddels

Verder vertelt ze dat er altijd wel verhalen over haar rondgaan. "Op een of andere manier hijgen ze altijd in mijn nek. Dat ben ik al anderhalf jaar gewend. Want ik begon anderhalf jaar geleden met het veranderen van mijn Instagram, mijn imago of hoe ik mezelf wilde neerzetten. Er wordt gewoon veel over je gesproken."

De geruchten rondom haar en Wesley zijn grotendeels langs haar heen gegaan omdat ze destijds bezig was met de opnames voor The Bachelorette. "Dat verhaal heb ik echt een beetje gemist, want ik was er niet", vertelt Gaby. Wel heeft ze verschillende berichten erover ontvangen van de pers.

De blondine laat weten dat deze geruchten haar niet veel doen. "Het boeit me gewoon niet zo veel. Het boeit me eigenlijk helemaal niet."

Bron & Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws