Lynn onthult waarom ze meedoet aan EOTB

"Daarom doe ik mee aan dit programma"

Lees ook

De vrouwelijke singles doen niet alleen voor de lust mee aan Ex On The Beach. Grazia nam exclusief een kijkje in de Thaise villa en sprak deelnemer Lynn.

Plastische chirurgie

De deelnemers waren nog niet aangekondigd, of Lynn had de eerste dm’s van plastisch chirurgen al in haar inbox. "Nee, ik wil geen nep-borsten. Je kunt ook sexy en vrouwelijk zijn zonder. Dat heb ik zelf moeten leren en daarom doe ik mee aan dit programma", vertelt ze. "Ik heb nooit klachten na sex gehad, dat een man zei dat het nog beter zou zijn als ik grote borsten had."

Hoewel ze het zelf niet nodig vindt, heeft Lynn niks tegen ingrepen. "Maar doe het omdat je dat zelf wilt, niet voor een ander."

Lees ook: Hilarische uitspraak van EOTBDD-deelneemster gaat viral

Positieve ervaring

De meningen over reality-tv verschillen nogal, maar Lynn is er heel duidelijk over: "Voor mij was het programma een heel positieve ervaring", vertelt ze. "Over exen heb ik me geen zorgen gemaakt, ik liet het gewoon op me afkomen."

Of we haar ooit weer op tv zullen zien? "Wat me opviel was dat ik – eenmaal thuis – de camera’s erg miste. Dus ja, ik zou zo weer meedoen. Wat mij betreft was dit niet eenmalig."

Grazia nam exclusief een kijkje in de Thaise villa van Ex On The Beach en Benieuwd hoe het er nou écht achter de schermen aan toe gaat? Dat lees je HIER.

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook