Deze EOTBDD-ster geeft zich nu al op als verleider bij Temptation Island

Zien we hem daar binnenkort terug?

Elke zondagavond zitten we weer met smacht voor de buis om de nieuwe aflevering van Ex On The Beach te kijken. Deelnemer Alessio Alcamisi kennen we nu onderhand allemaal van zijn droge uitspraken en wie weet zien we hem binnenkort in een ander programma.

Aanbod

Alessio geeft openhartig toe dat hij graag mee zou doen aan andere realityprogramma's.

"Ik werd al gevraagd als verleider voor Temptation Island, maar het aanbod van Ex on the Beach Double Dutch kwam eerder", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Lees ook: EOTBDD-Levi reageert op vele haatreacties en haalt uit naar MTV

Kansen

Zijn kans om als verleider mee te doen aan Temptation Island houdt hij wel open. "Moet er een volgend seizoen komen van Temptation Island, dan mogen ze gerust opnieuw bellen", aldus Alessio.

Met zijn deelname aan EOTB hoopt hij dat z'n Instagrampagina een boost zal krijgen. Al is hij achteraf gezien is hij 'niet voor de volle honderd procent tevreden' over zijn deelname aan het programma.

"Als ik de beelden nu bekijk, dan merk ik dat ik het moeilijk heb om mijzelf open te stellen. Ik ben een sociaal iemand, maar ik heb daar tijd voor nodig. Als ik dat sneller zou kunnen, dan had ik er meer kunnen uithalen, vermoed ik."

Maar Alessio bekijkt het vanuit een positief perspectief. "Ik heb hierdoor wel iets over mezelf geleerd. Ik wil er echt aan werken om minder gesloten te zijn."

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws