Stay inside: de leukste to do’s vanuit huis

Stay inside!

Onze wekelijkse Out & About rubriek waarin we de leukste to-do's – van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film – tippen, is tijdelijk gericht op alles wat je komende week vanuit huis kunt doen. Binnen blijven was nog nooit zo leuk. Stay inside!

Toch even de deur uit met hotel Scheepskameel
Op 8 mei opent hotel Scheepskameel haar deuren. Je geniet hierbij van een overnachting in hotel The Exchange Amsterdam. Extra leuk: je krijgt gratis een tweede kamer voor een diner van hotel Scheepskameel. Zo kun je toch nog uiteten gaan in corona-tijd! De kamers worden prachtig aangekleed en er zal een romantisch gedekte tafel voor twee klaarstaan. De volgende ochtend geniet je van een heerlijk ontbijtje. Via deze link boek je een kamer.

Doe mee aan The Changemakers Challenge van The Student Hotel
Ook dit jaar organiseert The Student Hotel een Changemakers Challenge. In deze challenge worden studenten uitgedaagd om met een business case van een sociale ondernemer een positieve impact te maken. De vraagstukken zijn breed van opzet en laat studenten in aanraking komen met duurzame ondernemers. De cases gaan onder andere over de fashion-, voedsel- en sportindustrie. Hier vind je meer informatie over de challenge.

Steek iemand een hart onder de riem en stuur een kaartje met Make a Wish
In deze tijd is het belangrijker dan ooit om contact met vrienden en familie te houden. Daarom heeft Make a Wish in samenwerking met Kaartje2go een postkaarten actie opgezet. De organisaties roepen iedereen op om elkaar een lief kaartje te sturen. Hier stuur je gratis een kaartje.

Stuur een bloemetje en steun het Ouderenfonds
MOAM heeft een actie opgezet waarmee je vrienden of familie in het zonnetje zet én ouderen steunt. Win-win! Met de actie stuur je gemakkelijk een bloemenpakket naar een dierbare. De volledige winst hiervan zal naar het Ouderenfonds gaan. Het pakketje past door de brievenbus en bestaat uit een kaartje, vaasje en een prachtige, Nederlandse bos bloemen. Hier bestel je een pakketje voor Moederdag voor €19,85.

Wegens groot Succes in onze Bloemenpost voor het Ouderenfonds uitverkocht! Daarom hebben we een nieuwe Special gecreëerd! Zodat we alsnog het Ouderenfonds kunnen steunen ♡ Steun het Nationaal Ouderenfonds met deze unieke actie van creatief platform MOAM. Moederdag staat voor de deur, maar voor velen is het niet mogelijk om een bezoek te brengen aan hun oma, mama, lievelingsjuf of verpleegster. Stuur een exclusief briefpakket met bloemenpost én unieke kaart naar je dierbaren voor Moederdag 2020. De volledige winst gaat 100% naar het Ouderenfonds.⁠⠀ .⁠⠀ We maken dit unieke geschenk compleet met een door creatief talent Sella Molenaar ontworpen wenskaart.⁠⠀ .⁠⠀ #bloemenpost #ouderenfonds #nationaalouderenfonds #moam #moederdag #moederdagactie #bloomery #moederdagpost #specialedition #memory #memories #greetingcard #heart #hart #liefde #brievenbuspost #brievenbusbloemen #droogbloemen #versebloemen #bloompost

Een bericht gedeeld door Bloompost.nl (@bloompost.nl) op

Geniet van een hamburger uit de McDrive, ook zonder auto
Heb je geen auto maar wil je wel kunnen genieten van je favoriete burger? Say no more! McDonald's heeft hier namelijk de ideale oplossing voor. Met McDriver word je t/m 28 mei naar de McDrive gebracht met je eigen chauffeur, volledig corona-proof. Zou je hier wel gebruik van willen maken én een gratis menu willen winnen? Reageer dan onder onderstaande Instagrampost waarom jij of een vriendin écht een ritje met de McDriver verdient.

Geniet thuis van de heerlijke IZAKAYA sushi
Veel IZAKAYA-fans verlangen al weken naar de heerlijke sushi van het restaurant, maar niet voor lang meer. Want vanaf nu kun je één van de drie sushi-boxen gewoon bestellen en thuis opeten. Speciaal voor Moederdag is de Mother’s Day Limited Edition Pastry Bento Box samengesteld. Deze kun je telefonisch bestellen voor €35,00 per persoon. Zin in een dessert of cocktail? Deze bestel je er gemakkelijk bij. Hier vind je meer informatie.

Ga virtueel naar Hannover
Travelling without moving? Het kan! Maak een virtuele wandeling door Hannover en bezoek de Herrenhäuser Gärten, of sta plotseling bovenop de koepel van het Nieuwe Stadhuis waarbij je een panoramisch uitzicht hebt over het oude centrum. Ga daarna naar de Hannover Adventure Zoo. Op de site van de gemeente Hannover kun je terecht voor een 360º-tour waarbij je langs 46 hoogtepunten van de Duitse stad komt.

Check Imagine Rewind
Ook het Imagine Filmfestival ontkwam er niet aan, en moest vanwege de coronacrisis het festival uitstellen. Daarom lanceren ze Imagine Rewind. Elke twee weken presenteren ze online een reeks korte films. In totaal zullen er vijf programma’s verschijnen. Meer info vind je hier.

Maak zelf Spaghetteria's pasta's
Yes, van dit nieuws worden we heel blij! Ben jij ook zo’n fan van de pasta’s van Spaghetteria? Dan kun je natuurlijk je gerecht thuis laten bezorgen door het restaurant, compleet met flesje limoncello of een te lekkere tiramisu toe. Maar voor iedereen die benieuwd is hoe je die lekkere pasta’s nu zelf kunt maken, heeft Spaghetteria een eigen YouTube-kanaal gelanceerd. Op dit kanaal laat de vrolijke Italiaanse chef Gianluca zien hoe je alle pasta’s uit het kookboek van Spaghetteria maakt. Kijk, dat is nog eens service. Hier vind je meer informatie.

Trip down memory lane… Stage Memories
Voor iedereen die zijn musicalhart wil ophalen, lanceert Stage Entertainment het online platform Stage Memories. Een schatkamer vol musical registraties, iconische fragmenten en thuisconcerten van musicalacteurs. Het platform trapt af met de registratie van Piaf. Escapisme ten top! Hier vind je meer informatie.

Beeld: Instagram

Laatste nieuws