Wait, what: EOTBDD Olivia heeft verleden met Fabrizio

De blondine vertelt alles over hun kortstondige romance.

Al eerder werd bekend dat Ex on the Beach-deelneemster Julie geen onbekende is van Temptations Fabrizio. Ze werkt namelijk bij hem in de tattoo-shop. Wat je misschien nog niet wist, is dat Olivia Fabrizio ook kent. In een video van MTV vertellen de dames alles over de romance.

Auto

Olivia en Julie kenden elkaar ook al voordat ze meededen aan het programma. In de video legt Olivia uitgebreid uit hoe de romance tussen haar en Fabrizio verliep.

"Ik was ergens en Julie moest mij komen ophalen. Ik kreeg een bericht van Fabrizio: 'Buiten staat deze auto, deze kleur, daar stap je in en je vraagt niks'", vertelt de blondine.

Olivia stapte in de auto met haar beste vriendin. Echter was Julie niet gediend van deze taken die ze van haar baas Fabrizio kreeg. "Ik zei: 'Fabrizio, wat ben ik? Taxichauffeur?'"

Lees ook: Ex on the Beach-deelneemster Julie over turbelente jeugd

Ondergrondse garage

De dames leggen uit dat het nogal een gekke situatie was. Waar het ritje naartoe ging? Een iets minder gezellige locatie dan je misschien zou denken, legt Julie uit. "Ik moest ze toen droppen in een ondergrondse garage."

De fling tussen Olivia en Farbizio was echter van korte duur. Zo legt de blondine uit dat ze hem geblokt heeft nadat ze zag dat hij aan het stappen was in haar woonplaats Antwerpen, terwijl hij zei dat hij te moe was om met haar af te spreken.

Bron & Beeld: Ex on the Beach, YouTube

Laatste nieuws