Maxime Meiland reageert op vele negatieve reacties

Aahw...

Lees ook

Vanwege het grote succes van Chateau Meiland kan Maxime Meiland bijna niet meer normaal over straat. De blondine wordt overal herkend en heeft inmiddels duizenden volgers op social media. Echter krijgt Maxime naast de vele positieve reacties, regelmatig ook nare opmerkingen te verduren.

Reacties

In een interview met Veronica Magazine doet de blondine een boekje open over deze negatieve reacties. "Er werd gezegd dat ik te veel het gedrag van mijn vader overnam en dat ik te veel aan het schreeuwen was. Tja, misschien is dat wel zo", vertelt Maxime.

Lees ook: Maxime Meiland openhartig over onzekerheden

Kritiek

"We zitten continu op elkaars lip en ik ben tenslotte zijn kind. Het is logisch dat ik dingen van hem overneem", gaat ze verder. Maxime vind deze negatieve reacties dan ook niet fijn om te horen.

"Fijn is het niet, natuurlijk. Ik wil gewoon het liefst dat iedereen me leuk vindt", legt ze uit. "Maar terecht zeggen papa en mama dan meteen: ‘Maak je niet druk. Dat waait wel weer over’. En ze hebben gelijk, zo moet ik dat naast me neerleggen", aldus de blondine.

Bron: Flair | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook