Lars Veldwijk klapt uit de school: ‘Ik heb privé keuzes gemaakt die niet slim waren’

Later vond de club het maar niks dat hij in haar vlogs zat.

Lees ook

In een video met Club Hub vertelt Lars Veldwijk openhartig over zijn nieuwe leven in Zuid-Korea, zijn relatie met Monica Geuze en zijn tijd bij voetbalclub FC Groningen. Zo vertelt hij onder andere dat de club het eigenlijk wel handig vond dat de populaire vlogger zijn vriendin was.

Monica

Het kwam destijds groot in het nieuws dat de club niet blij was met Lars' verschijning in de vlogs van Monica. Directeur Hans Nijland vond het maar niks. Maar dat was eerder wel anders.

"Ik snap het wel, maar het grappige was dat toen ik daar tekende hij nog vroeg of Monica meekwam", legt Lars uit. "Hij zag het al helemaal voor zich hoe we samen sterk konden worden en hoe Monica misschien FC Groningen kon helpen en andersom. Ze vonden het helemaal geweldig."

Lees ook: Lars Veldwijk reageert op commotie rondom reallifeserie Monica Geuze

Promo-actie

Later veranderde de mening van Hans daarover. "Ik heb al vrij snel problemen gekregen met de trainer en toen heb ik ook privé wat keuzes gemaakt die misschien niet heel slim waren voor mijn voetbalcarrière. Dat was te zien in de vlog en daar was hij niet heel blij mee", aldus Lars.

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook