De Bachelorette deelnemer Kasper vertelt over zijn avontuur om het hart van Gaby Blaaser te veroveren

"Niks is mij te gek"

Nog even wachten en dan verschijnt De Bachelorette met Gaby Blaaser op Videoland. Achttien mannen zullen alles op alles zetten om het hart van de blondine te veroveren. Wij spraken deelnemer Kasper: "Niks is mij te gek."

Spanning

De 26-jarige Kasper is een echte alleskunner. Hij was tijdens zijn studie fysiotherapie werkzaam in de horeca en heeft voor de klas gestaan. Nu is hij accountmanager voor een toonaangevende horeca leverancier, maar is ook regelmatig te vinden als model op de catwalk.

Aan zelfverzekerheid geen gebrek en ook een avontuur gaat hij niet uit de weg. "Niks is mij te gek en een romantische show om het hart van Gaby Blaaser te veroveren dus ook niet." Uiteraard kwam er wel wat spanning bij kijken. "Vooraf was het één grote verrassing wat er allemaal zou gaan gebeuren. Maar daten met Gaby in het prachtige Zuid-Afrika is uiteraard een kans die ik gewoon niet kon laten liggen!"

Zie ook: Dit zijn ze: deze mannen doen mee aan De Bachelorette

Impulsieve avonturen

Of Gaby en hij matchen, houdt hij nog even geheim. "Maar ik val op zelfverzekerde en enthousiaste vrouwen. Iemand waarmee ik kan lachen en die mee kan komen in mijn vaak impulsieve avonturen, maar die ook stevig op de rem trapt als ik doorsla in mijn enthousiasme. Een vrouw waarmee ik kan genieten van een heerlijk zelfbereid diner, waarvoor ik gerust uren in de keuken sta."

Zijn sterke punt, waarmee hij vrouwen inpakt, is zijn enthousiaste. "Heel veel positieve energie! Ik ga graag samen op avontuur, maar voor gezellig met z’n tweeën thuis ben ik ook in. Ik ben positief ingesteld en ga altijd mijn gevoel achterna. Je kan in een gesprek met mij de diepte in, maar ook over de grond rollen van het lachen."

De Bachelorette is vanaf 20 mei te zien op Videoland.

Zie ook: Eerste beelden De Bachelorette: date blundert meteen bij Gaby Blaaser

Beeld: RTL

Laatste nieuws