Temptations Arda bedolven onder kritiek na opmerkelijke actie in laatste aflevering

Het wordt de deelnemer niet in dank afgenomen.

Gisteren was het dan eindelijk zover: het weerzien van de koppels uit Temptation Island. Kijkers krijgen te zien welke stellen de relatietest hebben overleefd en welke apart van elkaar verder gaan. Het weerzien van deelnemers Arda en Elke zorgde voor heel wat reacties van kijkers.

Verdriet

Arda kon de verleiding op het eiland niet weerstaan en deelde de lakens met verleidster Eline. Dit tot groot verdriet van vriendin Elke.

Wat er nog een schepje bovenop deed, is dat Arda tot op de dag van vandaag geen reden kan geven voor zijn gedrag. Inmiddels is Elke hier overheen en gaat ze verder met haar leven.

Lees ook: Bevestigd: deze Temptation-kandidaat heeft nu een relatie met deze verleidster

Sorry

Tijdens het weerzien deed Arda echter een uitspraak die hem niet in dank word afgenomen. Hij gaf namelijk aan dat hij geen 100% sorry kan zeggen tegen Elke.

Op Twitter krijgt de deelnemer dan ook de wind van voren. "Hoezo Arda? Je zou 100 keer sorry moeten zeggen!" en "Hij kan niet eens sorry zeggen en noemt zichzelf dan een man", zijn slechts enkele reacties.

Dit was echter niet het enige opvallende aan de aflevering. Ook werd eindelijk, na veel geruchten, bevestigd dat Arda samen is met verleidster Amber. De tortelduifjes wonen samen en hebben het zelfs over trouwen en kinderen. Tot grote verbazing van de kijkers, want op het eiland had Arda maar weinig aandacht voor Amber.

Beeld: Temptation Island, Twitter

Laatste nieuws