Nieuwe aanwijzing rondom hoofdverdachte in verdwijning Maddie McCann

Heftig

Lees ook

Christian Brückner is op dit moment de hoofdverdachte in de zaak rondom de verdwijning van Madeleine 'Maddie' MCcann. De politie onderzoekt nu een foto op Google Earth waar vermoedelijk de camper van de verdachte op te zien is.

Satellietfoto

Een Spaanse onderzoeker heeft een satellietfoto ontdekt en aan de politie bezorgd. Deze foto zou cruciaal kunnen zijn in het onderzoek naar Brückner. Op de foto is vermoedelijk de geelwitte VW Westfalia T3 camper van Brückner te zien aan een huis in Praia da Luz waarin hij van 1999 tot 2006 woonde.

De foto dateert enkele dagen na Maddie's verdwijning in mei 2007. Dit beeld doet vermoeden dat Brückner ineens weer naar zijn voormalige huis trok.

Hij zou het meisje daar naartoe kunnen hebben gebracht, omdat hij de omgeving daar goed kende. Daarbij komt dat het huis zich slechts op een kilometer van de Ocean Club, de plek waar Maddie verdween, bevindt.

Lees ook: Schokkend nieuws over verdachte in zaak Maddie MCcann

Bewijs

Een Portugese bron binnen het onderzoek laat aan The Sun weten de foto erg verdacht te vinden.

''Als dat de bewuste camper is zo snel na de verdwijning, dan kan de foto extreem belangrijk zijn. Brückner kende die omgeving uit zijn broekzak, want hij had er zes jaar gewoond, maar hij had het huis al maanden daarvoor verlaten. Waarom ging hij er dan terug naartoe terwijl iedereen naar de vermiste Maddie zocht?''

De Spaanse onderzoeker vraagt zich af of Maddie daar begraven ligt. ''Misschien nam Brückner haar naar daar en zijn er aanwijzingen of haar resten te vinden.''

Bekijk *HIER* de foto's van de verblijfplek en de camper van de verdachte.

Bron: MetroI Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook