Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

André Hazes: 'Monique was de hele avond van slag'

ahw..

André Hazes: 'Monique was de hele avond van slag'

Vrijdag brengt André Hazes zijn nieuwe single Een doodgewone man uit. De inspiratie voor dit nummer was Monique en de lastige periode die zij samen hebben meegemaakt.

Waardering

André laat aan shownieuws weten dat het nummer op zijn leven slaat en als een soort blijk van waardering is voor Monique. "Ik laat ook zien van: zonder jou ben ik niet zoveel.''

De zanger laat weten af en toe erg gek te zijn, maar niet dom. "Ik weet echt wel dat ik, als ik denk aan hoe ik sommige dingen heb gedaan of heb gehandeld of gesproken, dat ik soms niet even aardig ben geweest. Ik snap ook echt wel dat mensen me een klootzak hebben gevonden, met Monique bovenaan.”

Lees ook: André Hazes onthult wat er nou echt gebeurd is op Curaçao

Gevoelsmens

Monique was erg van slag toen ze het nummer voor de eerste keer hoorde. “Ik kwam 's avondsthuis met een ruwe versie. Monique is natuurlijk een super gevoelsmens en zij was de hele avond van slag'', vertelt hij.

''Hoe rot het ook is, het was voor mij wel een teken van: ‘Hij is geslaagd’. Mijn doel is haar te laten zien dat ik haar wel waardeer'', aldus André.

We want more

André brengt niet alleen een nieuwe single uit, ook is hij vanaf vrijdag 12 juni op SBS 6 te zien als een van de juryleden in de nieuwe talentenjacht We Want More. De andere juryleden zijn: Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort.

Bron: Shownieuws I Beeld: BSR