Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit GTST-koppel moest hun relatie geheim houden

Cute!

Dit GTST-koppel moest hun relatie geheim houden

Sinds februari zijn GTST-sterren Dorian Bindels en Bertrie Wierenga een setje. In een nieuwe aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt de acteur over het geheimhouden van hun relatie op de set.

Geheim

Op de vraag van Froukje de Both of Dorian en Bertrie hun relatie geheim moesten houden, reageert de acteur: ''Het is nieuws en aan het begin wil je het daar niet over hebben. Je weet zelf nog geen eens wat het is.''

Dorian en Bertrie moeten in GTST verschillende zoenscènes spelen met andere acteurs. Froukje is dan ook erg geïnteresseerd of die scènes dan niet raar zijn om te spelen.

''Nee, ik zie dat volledig los van de dingen die ik bijvoorbeeld als Daan met Nina speel. Ik ben dan Daan op dat moment. Dus ik zie dat volledig los van elkaar'', vertelt hij.

Lees ook: Deze twee GTST-sterren zijn in real life een stelletje

Baby

Het karakter Daan heeft in de serie ook een kindje en Dorian vindt het dan ook heel leuk, maar soms ook lastig om die scènes te spelen.

''Heel leuk, maar ook heel lastig om met een baby te spelen, überhaupt al hoe hou je een baby vast? Als vader is het logisch, maar ik was vooral bang om het kind te laten vallen.''

Op de vraag van Froukje of deze scènes dan ook bepaalde vadergevoelens aanwakkeren is de acteur duidelijk. ''Het is nog heel pril en we zijn nog niet zo lang samen. Dat bewaren we nog voor de toekomst'', aldus Dorian.

Bron: Goede Tijden, Zomer Tijden I Beeld: BSR