Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

André Hazes openhartig over nieuwe kans met Monique

"Ik heb in een soort van roes geleefd"

André Hazes openhartig over nieuwe kans met Monique

Een nieuw programma, We Want More, nieuwe single én een nieuwe oude liefde. André Hazes is een betere versie van zichzelf. "Ik ben weer de man waar Monique zes jaar geleden verliefd op is geworden."

Dankbaar

Zijn nieuwe single heet Een Doodgewone Man. Dat is André natuurlijk nooit geweest, door zijn naam. "Als kind heb ik daardoor geen druk gevoeld, ik was gewoon een jongen van belletje trekken en met eieren gooien." Later veranderde dat. "Toen ik ging zingen, heb ik er wel even last van gehad en zitten huilen in een hoekje: moet ik dit wel doen? Achteraf ben ik er dankbaar voor, want het heeft me veel gebracht."

Lees ook: André Hazes: 'Monique was de hele avond van slag'

Roes

Hoe belangrijk zijn carrière ook voor hem is, de lockdown kwam stiekem als geroepen. "Ik heb deze tijd gebruikt om een betere versie van mezelf te worden en na te denken over de afgelopen jaren: wat heb ik in godsnaam allemaal gedaan en meegemaakt? Ik heb in een soort van roes geleefd."

Lees ook: André Hazes klapt uit de school over relatie met Bridget Maasland

Burgerlijk

De afgelopen weken waren ook goed voor zijn relatie met Monique. "Ik ben weer de man waar ze zes jaar geleden verliefd op is geworden, zegt ze, en de vader die zij hoopte dat ik zou zijn. We hebben nul ruzie, het is een totaal andere situatie dan we ooit hebben meegemaakt. Ik drink niet, we eten gezond, veel sporten… het lijkt wel burgerlijk! Daar liep ik vroeger van weg, nu omarm ik het", aldus André.

Het hele interview met André Hazes lees je in de Grazia die volgende week in de winkel ligt!

Tekst: Tanja Spaander | Beeld: BSR