Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monique Westenberg over toekomst met André Hazes

Hmm...

Monique Westenberg over toekomst met André Hazes

Monique Westenberg en André Hazes hebben hun leven eindelijk weer op de rit. Het showbizzkoppel is de afgelopen tijd vanwege hun veelbesproken relatie veelal het onderwerp van gesprek geweest. Toch kan Monique nu met een trotse blik naar haar André kijken, zo vertelt ze in een post op Instagram.

Periode

"De afgelopen jaren hebben wij zó ontzettend veel meegemaakt én doorstaan. Dat je je nu zó kwetsbaar hebt opengesteld naar de 'wereld' toe zie ik als dapper. Je ego opzij en je hart dat spreekt", schrijft Monique in de post.

Lees ook: André Hazes: 'Monique was de hele avond van slag'

Single

André lanceerde gisteren zijn nieuwe single Een doodgewone man, waarin hij zingt over de moeilijke periode die hij en Monique hebben doorstaan. "Wij begrijpen het. Met dit lied en deze clip hoop jij een tijdperk af te sluiten", vertelt Monique.

"Ik zie je groeien als persoon, als man en als papa. Je hebt nieuwe doelen gesteld en laat oude gewoontes achter je. Hierdoor doorbreek je een patroon en maak je de toekomst mooier, voor jezelf, voor ons, maar vooral voor je zoon! Ik houd van jou, klootzak", aldus de blondine.

Hij is er! De 8 minuten durende single én de Videoclip. Een clip die lijkt op een film trailer. Onze film! @zoevanweert en @tomvankessel hebben dit zo goed over weten te brengen. De afgelopen jaren hebben wij zó ontzettend veel meegemaakt én doorstaan. Dat je je nu zó kwetsbaar hebt opengesteld naar de “wereld” toe zie ik als dapper. Je ego opzij en je hart dat spreekt. En of er nu begrip komt of niet. Wij begrijpen het. Met dit lied en deze clip hoop jij een tijdperk af te sluiten. Ik zie je groeien als persoon, als man en als papa. Je hebt nieuwe doelen gesteld en laat oude gewoontes achter je. Hierdoor doorbreek je een patroon en maak je de toekomst mooier, voor jezelf, voor ons, maar vooral voor je zoon! Ik houd van jou, klootzak ❤️

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR, Instagram