Heftig: ouders Maddie McCann weten niks van brief Duitse justitie

De zaak neemt een bijzondere wending.

Lees ook

Het Openbaar Ministerie in Braunschweig zouden de ouders van Madeleine 'Maddie' McCann een brief geschreven hebben met daarin de bevestiging dat hun kind overleden is. Moeder Kate en vader Gerry McCann laten echter weten niks te hebben ontvangen.

Brief

De ouders van Maddie blijven ontkennen dat zij een brief hebben ontvangen van het Duitse OM. RTL Boulevard sprak met de aanklager over deze bijzondere situatie. "Het is waar dat we contact hebben opgenomen met de familie", vertelt de aanklager aan RTL Boulevard.

"Over de inhoud van de brief wil ik niets zeggen. Ik weet ook niet of de familie de brief al heeft ontvangen. Misschien krijgen ze die pas over een paar dagen."

Lees ook: Ouders Maddie McCann ontvangen brief van Duitse justitie

Details

Wat nog meer opvallend is aan de brief, is het feit dat erin vermeldt wordt dat Maddie vermoord zou zijn, maar er verder geen details worden gedeeld.

"Dat zou het onderzoek in het gedrang kunnen brengen. We kunnen niet zeggen waarom ze dood is. Het is belangrijker dat we succesvol zijn en de dader vinden dan dat we al onze kaarten op tafel leggen", zo liet Hans Christian Wolters, leider in het onderzoek, eerder weten in een interview met The Mirror.

Bekijk hieronder het officiële bericht van Kate en Gerry McCann op Instagram.

Kate & Gerry McCann Statement: June 16th 2020

Een bericht gedeeld door Official Find Madeleine (@officialfindmadeleine) op

Bron: RTL Nieuws I Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook