Angelina Jolie openhartig over reden van scheiding met Brad Pitt

Aha...

Het is alweer een hele tijd geleden sinds de showbizzwereld werd opgeschrikt door het nieuws dat Brad Pitt en Angelina Jolie besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Nu, ruim vier jaar later, onthult Angelina waarom ze ervoor gekozen heeft om van Brad te scheiden.

Kinderen

"Ik scheidde voor de gezondheid van mijn gezin", vertelt Angelina in Vogue India. Angelina en Brad hebben zes kinderen samen. Maddox (18), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) en de 11-jarige tweeling Vivienne en Knox. "Het was de juiste beslissing. Ik wil me blijven focussen op hun herstel."

Lees ook: Angelina Jolie: 'Ik was mezelf een beetje verloren'

Leugens

Angelina spreekt niet vaak over haar scheiding met Brad, iets waar media soms misbruik van maken volgens de actrice.

"De kinderen zien leugens over zichzelf in de media, maar ik herinner hen eraan dat ze hun eigen waarheid kennen en zichzelf kennen. Sterker nog, het zijn zes zeer moedige, sterke jonge mensen", stelt Angelina.

Sterker

Eind vorig jaar vertelde Angelina nog dat ze zich sinds de scheiding sterker dan ooit voelt. "Ik ben sterker en weerbarstiger dan ik ooit heb geweten. Maar ik heb ook geleerd dat ik in de kern zacht en kwetsbaar ben. Het is helemaal niet mijn wens om altijd maar sterk te zijn. Ik wil me niet meer schamen voor mijn zachtere kant. Ik heb mijn zachtheid helemaal herontdekt", aldus de actrice.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws