De Bachelorette-deelnemers halen uit naar Gaby Blaaser

aiii...

Kijkers konden zich er sinds vorige week al op voorbereiden, maar de kandidaten zélf konden dat niet… We hebben het hier over de tweede kus in De Bachelorette.

Tweede zoen

In de aflevering van gisteren werd er voor de tweede keer gezoend en het was opnieuw deelnemer Joey waar Gaby op een eerdere safari-date ook al mee had gezoend. Dit zorgde dan ook voor onrust bij de andere mannen.

Lees ook: Wait, what: zien we deze realityster terug in nieuw seizoen De Bachelorette?

Intiem

Joey, Kasper, Jethro en Jordy kregen de kans om zichzelf te bewijzen tijdens een romantische boottocht. Ze kregen allemaal de kans om apart met de blondine te praten, maar bij Joey sloeg de vonk weer over en eindigde het gesprek met een zoen.

Dit leidde tot groot ongenoegen bij Jordy, die net daarvoor nog een goed gesprek met de blondine had gehad. "Toevallig ging ik op het dek zitten en zag ik een intiem momentje", vertelt Jordy. Hij had zelf ook net een goed en oprecht gesprek met Gaby gehad, waarin ze aangaf dat ze zich tot hem aangetrokken voelde. "Dan zie ik vervolgens een intiem momentje met iemand anders en dan denk ik: was dat wel oprecht?", vraagt hij zich af.

"Het zet mij wel aan het denken", gaat hij verder. "Als je dan zelf zo’n gesprek hebt van: waarschijnlijk gaan we hier wel weglopen met elkaar… Nee, dat zijn twee tegenpolen", aldus de deelnemer.

Respect

Jethro is ook niet te spreken over de kus. "Het komt op mij over als een stukje respect dat een deukje oploopt", stelt hij. "We zitten met z’n vieren op een boot, is dit dan het moment om dat te doen? Zij volgt haar gevoel en blijkbaar vond zij van wel. Maar dat brengt mijn gesprek met haar wel een beetje in twijfel."

Kasper baalt er vooral van en is daar open over naar Gaby toe. "Ik heb niet gezien wat er gebeurde, maar ik voelde het wel. En voor mij is het nu wel heel moeilijk om die knop om te zetten. Ik wil heel graag dat je jezelf openstelt voor mij, maar ik kan me echt op geen enkele wijze voorstellen dat jij dat nu nog kan", zei hij tegen Gaby.

Spanning

Gaby zélf blijft heel nuchter over de zoen. "Het was gewoon even leuk om te kussen", zegt ze. "Het moest gewoon gebeuren, omdat die spanning zo ontzettend heftig en aanwezig is. Ik wil dat ook wel een beetje duidelijk hebben nu voor mezelf. We moeten gas geven, want we hebben niet zoveel tijd meer. En Joey doet dat", aldus de blondine. Bij de rozenceremonie laat ze wel weten te twijfelen of ze helemaal bij elkaar passen.

Bron: Shownieuws | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws