Zó verwijder je Netflix-titels uit je ‘verder kijken’-lijst

Aha!

Je bent vast wel eens begonnen aan een Netflix-film of serie om er vervolgens achter te komen dat je het toch niet zo leuk vond. En dan? Jep, dan komt-ie in het vervelende 'verder kijken'-lijstje te staan tussen de films en series die je wél leuk vindt. Say no more, want wij vertellen je hoe je die ene film of serie kunt verwijderen.

Functie

Voor de perfectionisten onder ons is het een enorme ergernis: een rommelig 'verder kijken'-lijstje met half afgekeken films en series. Bij Videoland kun je vrijwel direct een serie of film uit het lijstje verwijderen door op het kruisje te klikken, maar Netflix had deze functie helaas niet. Tot nu!

Lees ook: Déze liefdes realityshows verschijnen in juli op Netflix

Verwijderen

Netflix heeft een optie toegevoegd om Android-gebruikers tegemoet te komen, want als je nu op de drie puntjes boven 'verder kijken' klikt, zul je zien dat er 'uit rij verwijderen' tussen staat. Klik op deze optie en je bent eindelijk af van die ene saaie film!

iOS-gebruikers zullen daarentegen nog even moeten wachten, vanaf 29 juni zal de nieuwe functie ook beschikbaar zijn voor die toestellen.

Bron: Superguide | Beeld: Friends with Benefits

Laatste nieuws